RKTP_Banner2_1024x400_GB_09-2020.jpg

Kehonhuoltotuotteet

Palaudu, rentoudu ja vahvistu
RockTape kehonhuoltotuotteiden avulla

2018-03-22_RT_0731.jpg
rockpods.png
ROCKTAPE_FLOSSING.jpg
ROCKBALLS2.png

RockBand
 

RockBand vastuskuminauha sopii erinomaisesti venyttelyyn, kuntoutukseen ja saliharjoitteluun. Se on helppo kuntoiluväline matkoilla tai esim. leuanvedon skaalaukseen salilla. Nauhoja on neljää eri vahvuutta, jotka helppo erottaa värin perusteella.

RockBand Flex
 

RockBand Flex on uudenlainen venyttelyyn, kuntoutukseen, sekä lämmittelyyn sopiva vastusnauha. Toisin kuin RockBand se ei sisällä lateksia, vaan on valmistettu puuvillasekoitteesta. Nauhoissa on 3 vahvuutta, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin:
Heavy sopii vastusharjoitteluun sekä venyttelyyn,
Medium taas kuntoutuksen avuksi, venyttelyyn tai jogaan ja
Light käy juuri kuntoutuksen aloittaneille tai esim. lapsille ja vanhuksille.

RockPods
 

RockPods imukupit tarjoavat erinomaisen täydentävän hoitomuodon kivunlievitykseen. Imukuppien painetekniikkaa käyttämällä pystytään rentouttamaan kehon sidekudoksia ja parantamaan nestekiertoa. Imukupeilla voidaan stimuloida kehon luonnollisia parannusprosesseja, kroonista kipua, lihaskipua, lihaskireyttä ja hermosysteemiä. RockPodsien kahvat helpottavat niiden käsittelyä ja kaksi eri kokoa mahdollistavat eri kokoisten hoitopintojen käsittelyn.

RockFloss
 

RockFloss on uudelleenkäytettävä mobilisaatiotyökalu, joka auttaa lievittämään lihaskipuja ja rentouttamaan jäykkiä lihaksia sekä niveliä. Se parantaa myös verenkiertoa aktivointikohdan ympärillä ja vaikuttaa positiivisesti liikkuvuuteen. 
 

RockFlossia voidaan käyttää lähes mihin tahansa ruumiinosaan. Olkapäät, polvet, ranteet, kyynärpäät, lonkat ja nilkat ovat kaikki erinomaisia kohteita. RockFlossia ei tule käyttää pään ja niskan alueilla.


RockFlossia käytetään yleensä ennen tai jälkeen urheilusuorituksen tai osana kuntoutusohjelmaa ja lihashuoltoharjoituksia. Jos käyt tällä hetkellä kuntoutuksen ammattilaisen luona sinun tulisi keskustella RockFlossin käytöstä ensin hänen kanssaan.

RockBalls
 

RockBalls hierontapallot edistävät lihasten liikkuvuutta ja sitä myötä verenkiertoa. RockBalls hierontapallot myydään pareittain. Suurempi piikikäs pallo soveltuu isojen lihasryhmien hierontaan ja pienemmällä sileällä pallolla avataan yksityiskohtaisempia kipupisteitä. Mukana myös Movement Manifesto-käyttöopas, jossa ohjeita ja vinkkejä pallojen käyttöön.