top of page
RKTP_Banner2_1024x400_GB_09-2020.jpg

Kehonhuoltotuotteet

Palaudu, rentoudu ja vahvistu  RockTape kehonhuoltotuotteiden avulla

DSC04336.jpg

RockWave Pro


Uusi helppokäyttöinen työkalu kudosten rentouttamiseen ja aktivoimiseen. RockWavessa on neljä erilaista hoitopäätä ja sen teho perustuu aaltoilevaan miellyttävään hierontaan. Lisäksi siinä on värinäominaisuus, jolla on tutkitusti positiivinen vaikutus lihasstimulaatiossa. 

rockpods.png

RockPods

RockPods XL

RockPods Glide

RockPods Vibe
 

RockPods imukupit tarjoavat erinomaisen täydentävän hoitomuodon kivunlievitykseen. . Imukupeilla voidaan stimuloida kehon luonnollisia parannusprosesseja, kroonista kipua, lihaskipua ja -kireyttä.

RockPods-sarjassa on kaksi settiä eri kokoisia standardi-imukuppeja sekä liu'utettavat RockPods Glidet. 

RockPods Gliden ominaisuutena on hoidon tehostamiseen myös värinä-ominaisuus.

ROCKTAPE_FLOSSING.jpg
ROCKBALLS2.png

RockFloss
 

RockFloss on uudelleenkäytettävä mobilisaatiotyökalu, joka auttaa lievittämään lihaskipuja ja rentouttamaan jäykkiä lihaksia sekä niveliä. Se parantaa myös verenkiertoa aktivointikohdan ympärillä ja vaikuttaa positiivisesti liikkuvuuteen. 
 

RockFlossia voidaan käyttää lähes mihin tahansa ruumiinosaan. Olkapäät, polvet, ranteet, kyynärpäät, lonkat ja nilkat ovat kaikki erinomaisia kohteita. RockFlossia ei tule käyttää pään ja niskan alueilla.


RockFlossia käytetään yleensä ennen tai jälkeen urheilusuorituksen tai osana kuntoutusohjelmaa ja lihashuoltoharjoituksia. Jos käyt tällä hetkellä kuntoutuksen ammattilaisen luona sinun tulisi keskustella RockFlossin käytöstä ensin hänen kanssaan.

RockBalls
 

RockBalls hierontapallot edistävät lihasten liikkuvuutta ja sitä myötä verenkiertoa. RockBalls hierontapallot myydään pareittain. Suurempi piikikäs pallo soveltuu isojen lihasryhmien hierontaan ja pienemmällä sileällä pallolla avataan yksityiskohtaisempia kipupisteitä. Mukana myös Movement Manifesto-käyttöopas, jossa ohjeita ja vinkkejä pallojen käyttöön.

bottom of page