FMT KOULUTUKSET

FMT Online Basic &
Advanced teippauskurssi
12.3. alkaen

FMT kinesioteippauskurssi online kurssina Zoom-alustalla. 
Kiitelty online-kurssi uusitaan maalis-huhtikuussa. Tutustu kurssisisältöihin ja ilmoittaudu mukaan. Kurssit taltioidaan, joten teippauksia voi harjoitella myös omalla ajalla. Koulutus sisältää samat osat kuin kaksipäiväinen lähikurssi. Voit myös valita irrallisia kurssiosioita.

Ota kolleega mukaan. Hänelle kurssimaksusta 50% alennus.

FMT-Blades-Advanced.png

FMT Online
RockPods & Floss
23.4.2021

Kurssi esittelee RockTapen uusimmat mobilisaatiotyökalut; RockPods -imukupit ja RockFloss -kompressionauhan.
Kurssilla käydään läpi runsaasti käytännön harjoitteita, sekä anatomiaa, fysiologiaa ja neurologiaa työkalujen efektien takana.

FMT Basic & Advanced kinesioteippauskurssi Tuusula 21.-22.5.2021

Monipuolinen kurssikokonaisuus, joka lähtee liikkeelle teippauksen perusteista ja etenee faskialinjojen teippaukseen. Kurssilla käydään läpi kipu-, asento-, turvotus-, tweak- ,arpikudos sekä  anatomy trains-teippaukset kahden päivän aikana.

Voit valita myäs vain peruskurssin. Tule pelkälle jatkokurssille,mikäli olet jo käynyt Basic (FMT1) kurssin aiemmin.

canine logo rocktape.png

FMT Online
Canine Koirateippauskurssi
8.5.2021

Kattavalla kurssilla käsitellään yksityiskohtaisesti teippauksen etuja ja millaisia teippauksia tulee tehdä mm. koirien kipu- ja tulehdustiloihin, sekä liikeradankorjaukseen. 

Kurssipäivän aikana ehdit hyvin harjoitella teippauksia, joten koirakaveri olisi hyvä olla mukana kurssilla.

FMT_EQUINE.png

FMT Equine-kurssilla opitaan ihmisen ja hevosen kinesioteippauksen perusteet. Opit käytännönläheisesti kivun, turvotuksen ja asentoteippauksen tekniikat. Saat myös vinkkejä, kuinka teippausta voidaan hyödyntää palautumisen nopeuttamiseen. FMT Equine II on jatkokurssi jossa syvennytään hevosen liikeratojen analysoimiseen ja korjaamiseen, sekä tutustutaan IASTM-työkalujen käyttöön hevosilla.
 

Sinustako RockTape PRO?

Osallistu koulutuksiimme!

 

RockTape tarjoaa Suomessa FMT eli Fascial Movement Techniques-koulutusta eri kohderyhmille:

 

  • terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneet kliinisistä menetelmistä ja liikunnallisesta kuntouttamisesta, kuten fysioterapeutit, hierojat, osteopaatit jne.

  • eri urheilulajien valmentajille ja urheilijoille, joita kiinnostaa suorituskyvyn lisääminen sekä lääkkeetön vammojen hoito.

 

FMT Basic (perus)kurssisisältö

1. Teippauksen historiaa, vaikutukset / hyödyt 2. Kipu, decompressio, proprioception 3. Kinesioteipin ominaisuudet 4. Akuutit vammat – nestedynamiikka- edeema 5. Akuutit /subakuutit teippaukset - kiputeippaus 6. Funktionaaliset teippaukset– proprioception – asentokontrolli-teippaus

 

FMT Advanced (syventävä)kurssisisältö

1. Movement Science 2. Faskian anatomiaa 3. Liiketestit 4. Fascialinjojen teippaus 5. Raskaudenajan teippaus

6. Tweak Taping. Kurssilla tehdään liiketestejä, opitaan arvioimaan liikettä ja korjataan ongelmakohtia teippauksen avulla.

Järjestämme myös räätälöityjä kursseja, joiden kesto  ja sisältö voidaan hioa  kohderyhmän tarpeita vastaavaksi.  Kysy mahdollisuudesta järjestää räätälöity kurssi sinunkin toimipisteessäsi. Sopiva kurssitettavien määrä tässä tapauksessa on  n 10-20 henkeä.
Ota yhteyttä rocktape@ltec.fi ja sovitaan yksityiskohdat tarkemmin! 

 

KOULUTUKSIEMME PERUSPERIAATTEET:

 

1. Tutkimus – Edustamme vain kliinisesti tutkittuja teippaustapoja. On todistettu, että kinesioteippi edistää verenkiertoa ja lymfaattista virtausta. Tätä käytetään perustana lähes kaikille teippauksille.

 

2. Avoin lähde ”Open Source” - Kursseillamme opetetaan ja keskustellaan monenlaisista teippaustavoista.

 

3. Tarkkailu – Uskomme, että jos käytät aikaa tarkkailuun miten eri ihmiset liikkuvat, näet asioita joihin voi vaikuttaa parantavasti.

    Opetamme sinulle kuinka käyttää näköäsi ja aivojasi yhtä paljon kuin opetamme sinua käyttämään käsiäsi teippaukseen.

 

4. Viitekehys – emme voi opettaa sinulle kaikkea joten sen sijaan tarjoamme sinulle koulutuksen avulla raamit ja annamme tilaa

    omille määritelmille ja käsittelylle. Tämä viitekehys ohjaa sinua havainnoissasi ja hoitosuunnitelmassa jotta saisit tehokkaampia tuloksia.

Fascial Movement Techniques (FMT)

"TEIPATAAN LIIKETTÄ, EI LIHAKSIA."


Mikään universumissa ei ole paikallaan pysyvää. Kaikki liikkuu. Kaikki on dynaamista. Ihmiskeho ei ole poikkeus.

Liikkuminen on avain kaikkeen paranemiseen huolimatta siitä onko potilaasi raskaana tai ollut auto-onnettomuudessa.


On muutoksen aika – vallankumouksellisen muutoksen aika. FMT (Fascial Movement Techniques) tarjoaa perustelut faktalle, että olemme tehneet tässä asiassa jotain väärin viimeisen 100 vuoden ajan. FMT antaa uuden tavan ajatella akuutin ja kroonisen tilan hoitoa. Se integroi parhaat hoitotavat kinesioteippaukseen jotta potilaan kuntoutuminen olisi paras mahdollinen.


Fascial Movement Techniques (FMT) on uusi tapa ajatella ihmiskehosta. Se perustuu ilmiselvään joskin laajasti huomiotta jätettyyn konseptiin ketjumaisesti toimivasta lihaksistosta. Puhutaan ”pitkittäismuotoisesta anatomiasta” ja ”liikekaavasta”. Yksinkertaisesti FMT keskittyy kehon liike-integraatioon lihassupistusten kautta. Aivot yhdistyvät kehon katkeamattomaan fascia-verkostoon ja ihostimulaation kautta suorituskyky ja kuntoutuminen tehostuu.

 

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

L-Tec Sport Oy
Raudoittajantie 6

06450 Porvoo
Finland

www.ltec.fi