top of page
RKTP_Banner2_1024x400_GB_09-2020.jpg

Mikä on RockTape kinesioteippi?

RockTape on pituussuunnassa 180 % joustava korkealaatuinen kinesiologinen teippi, jolla voidaan mm. nopeuttaa paranemista, lievittää kipua ja vaikuttaa liikeradan ohjaukseen. Kinesiologinen teippi sopii käytettäväksi kaikkiin urheilulajeihin niin vamman hoitoon, kuin suorituskyvyn parantamiseen. Kinesioteippiä voidaan käyttää osana kuntoutusta 

 

Jo yli 45 000 ammattilaista ympäri maailmaa käyttää Rocktapea klinikoillaan. RockTapea saa ostettua tuhansista jälleenmyyntipisteistä. Suomessa RockTape kinesioteippiä on käytössä jo lukuisilla FMT-koulutuksen saaneilla kuntoutus- ja terveysalan ammattilaisilla.

 

Mihin kaikkeen avuksi kinesiologinen teippi?

Akillesjännevaivat

Rauskausajan kiputilat

Asentokorjaukset​

Jalkapohjan kalvojänteen tulehdus

Hyppääjän polvi (PFS)

ACL/MCL ongelmat

Venähtänyt polven koukistaja tai nivusvenähdyt

Olkapään kiertäjäkalvosimen repeämät

Alaselän kiputilat

Penikkatauti

Tennis- ja golf-kyynärpää

Niskakipu ja jäykkyys

Hartiavaivat

Ja moneen muuhun!

YouTube-kanavaltamme löydät teippausohjeita yleisimpiin vaivoihin. Muistathan, että jos vaivasi pahenee tai se ei helpotu päivässä teipin käytön aloittamisesta, ota yhteyttä asiantuntijaan. Muutoinkin suosittelemme, että teippauksen suorittaja on saanut teippauskoulutuksen.

 

Suorituskyvyn parantaminen

Emme tietenkään voi tehdä 5 tunnin maratoonarista 3 tunnin juoksijaa, mutta 3 tunnin rajapyykin rikkominen on avullamme mahdollista, jos olet jo lähellä sitä! Asianmukaisesti käytettynä RockTape auttaa urheilijoita parantamaan kuntoaan/muotoaan ja vähentämään uupumusta aktivoituneen verenkierron myötä. Nämä ovat kaksi kriittisintä näkökulmaa suorituskyvyn kehittämisessä lähes kaikissa urheilulajeissa.

 

Kuinka RockTape toimii?

Oikeaoppisesti tehty teippaus nostaa ihon irti lihaksesta antaen verenkierrolle tilaa, jonka ansiosta paine vammakohdassa vähenee ja kipu lievittyy. Verenkierron lisääntyminen tarkoittaa nopeampaa aineenvaihduntaa ja parempaa suorituskykyä. Rocktapen avulla voidaan myös stabiloida ja aktivoida lihasten normaalia liikerataa vammasta huolimatta.

 

Mistä RockTape on tehty?

- 97% Puuvillaa

- 3% Nylonia

Ei sisällä lääkeaineita, lateksia tai sinkkiä
Liima-aine on akryylipohjainen ja allergiatestattu

 

Mistä voin ostaa RockTapea?

  • Urheilukaupat

  • Apteekit

  • Hierontaan, kuntoutukseen ja kehonhuoltoon keskittyneet erikoisliikkeet

  • RockTape verkkokaupasta
     

Rekisteröityneet fysioterapeutit ja hoitolaitokset voivat tilata
teippiä RockTapen verkkokaupasta.

2018-03-23_RT_2521.jpg
bottom of page