top of page
Teachable.png

MEET OUR INSTRUCTORS...

RIKU VIRTANEN

Riku_profiili.jpeg

Fysioterapeutti, PhysioPilates-kouluttaja, Fascial Manipulation (level I ja II), fmt-pääkouluttaja

Riku valmistui fysioterapeutiksi Satakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 1997. Tehtyään fysioterapeutin töitä seitsemän vuotta, Riku halusi opiskella lisää ja meni Jarmo Ahosen oppiin opiskelemaan käytännön anatomiaa ja Pilatesta. Yrittäjän uran Riku aloitti vuonna 2004 ja on sillä tiellä edelleen. Vuodesta 2008 alkaen Riku on toiminut Physiopilates-kouluttajana. Samoihin aikoihin hän tutustui kinesioteippaukseen ja on siitä lähtien käyttänyt teippausta vastaanotollaan. Riku on käynyt muun muassa T. Myersin Anatomy Trains -kursseja, jonka jälkeen hän syventyi aiheeseen tarkemmin Luigi Steccon fascia-opinnoilla Italiassa (level I + II). 

RockTapen ja Rikun yhteistaival alkoi 2013-2014, jolloin Riku tutustui Fascial Movement Taping –konseptiin. Keväällä 2014 Madridissa Riku pätevöityi FMT Instructoriksi ja on ollut siitä alkaen RockTapen pääkouluttaja. Nykyisin Rikun vastaanotto sijaitsee Tuusulan golfklubin yhteydessä, johon kuuluu Pilates-sali, vastaanottotilat sekä kuntosali. Riku on harrastanut melkein kaikkia mahdollisia lajeja, mutta tällä hetkellä harrastuksiin kuuluvat golf, hiihto, pilates ja kuntosali. Monipuolinen liikunta ja ravinto luovat pohjan hyvinvoinnille (sekä henkiselle että fyysiselle) ja näitä Riku pyrkii itsekin noudattamaan.

Jani Björkholm

Koulutettu hieroja, Fysioterapeuttiopiskelija,Z-Health movement reeducational specialist,FMT-kouluttaja

Janin erikoisalaa ovat  aivot, aistit ja hermosto. Siksi hän on opiskellut ja opiskelee koko ajan lisää aiheeseen liittyen. Kaiken keskiössä on liikkeen ja motorisen kontrollin hallinnan kehittäminen ja ylläpito.  Janilla on myös vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta sekä fysiologiasta niin käytönnössä kuin teoriassakin. Hän on erikoistunut urheilijoiden alaraajavammohin sekä lasten ja nuorten rasitusperäisiin alaraajaongelmiin. Hän on huolehtinut useamman huippu- ja maajoukkuetason urheilijan kehonhuollosta kisa- ja harjoituskaudella.

 

RockTapella Jani kouluttaa kaikkia työkaluja kinesioteippausta, pehmytkudosmobilisaatiotyökalujen,Rockflossin sekä Rockpods-

kuivakuppauskuppien käyttöä.

Janin valmennuksista sekä koulutuksista saat tietoa Janin oman yrityksen sivuilla: www.sunnystepscoaching.fi

1BEA8517-B8FA-475A-BA0F-51E6BE17DCB5.jpeg
optimove-fysioterapia-jani.jpg

JANI PARKKINEN

Fysioterapeutti, Personal Trainer, FMT-kouluttaja

Janin laaja omakohtainen historia urheiluvammojen parissa ja mielenkiinto ihmisen fyysisen suorituskyvyn kehittämistä kohtaan on kuljettanut miestä ympäri maailmaa tehokkaimpia fysioterapia- ja harjoitusmenetelmiä etsimässä. Kinesioteippauksen Jani löysi vuonna 2008 ja on vetänyt teippauskoulutuksia siitä lähtien todettuaan teipin erittäin toimivaksi työkaluksi fysioterapian osana.

 

Jyväskylässä oman Optimove valmennusyrityksen toiminnasta vastaamisen lisäksi Jani on toiminut naisten rugbymaajoukkueen fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana useille juniorijoukkueille monissa eri lajissa. Kliinisen työn lisäksi Jani kouluttaa aktiivisesti terveys- ja liikunta-alan ammattilaisia omien koulutustensa, Functional Movement Systemsin sekä tietysti RockTapen kautta.

niina snell

fmt equine -kouluttaja

Niina aloitti RockTapen FMT Equine-kouluttajana vuonna 2017. Niina on kouluttautunut lihaskalvokäsittelijä ja tekee suurella sydämmellä ja osaamisella töitä kokopäiväisesti kevytyrittäjänä omalla toiminimellään: Lihaskalvonkäsittelyt Niina.Niina tekee asiakaskäyntejä ympäri Etelä-Suomea ja hänen palveluihinsa kuuluu hevosten lihaskalvojen käsittelyn lisäksi, kinesioteippaus sekä pehmutkudoksen mobilisointi. Niina pitää itsestään huolta hevosharrastuksensa lisäksi käymällä ahkerasti kuntosalilla ja osallistumalla bikini fitness -kisoihin. 

Niina_Grönqvist_fmtequinekouluttaja.jpeg
bottom of page