KINESIOTEIPPAUS HEVOSILLE & KOIRILLE

RockTape Equine on kinesioteippi, jolla on ainutlaatuinen pysyvyys ja jousto.

 

Rocktape Equine kinesioteippiä voi käyttää molemmille, sekä ratsastajalle että hevoselle. Teippiä voidaan käyttää yksistään tai täydennyshoitona hevosen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kinesioteippi vähentää ja kontrolloi kipua, vähentää turvotusta ja kasvattaa nivelen liikkuvuutta sekä lihasten toimintaa ja myös ylläpitää hevosen toiminnallisuutta ja mukavuutta kuntoutusprosessissa. 

 

Rocktape Equine teippiä voidaan myös käyttää ratsastajille toiminnallisuuden ylläpitämiseen ja mukavuuteen valmentautumisessa ja tukemaan kuntoutumista.

niina2
niina2
8Rocktape
8Rocktape
IMG_6739
IMG_6739

KINESIOTEIPIN  KÄYTTÖKOHTEITA ELÄIMILLÄ

 

  • Lihaskipu ja repeämät

  • Lihaskireys

  • Jalkojen arkuus

  • Akupunktion tai kehonkäsittelyn jatkohoitona

  • Pidentämään lihaskalvojen käsittelyn vaikutuksia

  • Kuntoutuksessa, virheasentojen korjaamiseen ja oikeiden liikeratojen vahvistamiseen

 

KOULUTUS HEVOSHIEROJILLE JA MUILLE
HEVOSEN HYVINVOINNISTA HUOLEHTIVILLE

 

Tule FMT Equine I -kurssille oppimaan hevosen kinesioteippauksen perusteet. Kurssilla opitaan teipin käsittelyä ja testataan kinesioteipin käyttöä ensin tyypillisimmissä ratsastajan kehon ongelmissa, kuten asentokontrolli ja kiputeippaus.


Hevososiossa keskitytään oppimaan paras tapa hevosten teippaamiseen ja tarkoituksena on, että kurssin käytyäsi voit tehdä perusteippauksia itsenäisesti. Kurssin osallistujilta edellytetään hevosen anatomian hyvää tuntemusta, mutta aiempi teippauskokemus ei ole välttämätöntä.

FMT Equine II -kurssi on tarkoitettu jatkokurssiksi peruskurssin käyneille. Kurssilla analysoidaan hevosen liikettä ja tehdään sen perusteella erilaisia teippauksia. Kurssilla tutustutaan myös RockBlades pehmytkudoskäsittelyyn ja työkalujen käyttöön hevosilla.

Kursseille otetaan max 10 henkeä.

TULEVAT KURSSIT:

FMT Equine I  LA 31.7.2021
hevosteippauksen peruskurssi

FMT Equine II  SU 1.8.2021
hevosteippauksen jatkokurssi

Kurssi järjestetään Porvoon Ratsutallilla.

Tervetuloa mukaan!

Allaolevasta linkistä löydät tarkemmat tiedot.