top of page

KINESIOTEIPPAUS HEVOSILLE & KOIRILLE

RockTape Equine on kinesioteippi, jolla on ainutlaatuinen pysyvyys ja jousto.

 

Rocktape Equine kinesioteippiä voi käyttää molemmille, sekä ratsastajalle että hevoselle. Teippiä voidaan käyttää yksistään tai täydennyshoitona hevosen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kinesioteippi vähentää ja kontrolloi kipua, vähentää turvotusta ja kasvattaa nivelen liikkuvuutta sekä lihasten toimintaa ja myös ylläpitää hevosen toiminnallisuutta ja mukavuutta kuntoutusprosessissa. Suosittelemme käyttämään teippaukseen koulutettua henkilöä ensimäistä kertaa teipatessa. Eläinlääkärin diagnoosi on erityisesti  vammatapauksissa suositeltava.

 

Rocktape Equine teippiä voidaan myös käyttää ratsastajille toiminnallisuuden ylläpitämiseen ja asentokontrolliin.

KINESIOTEIPIN  KÄYTTÖKOHTEITA ELÄIMILLÄ

 

  • Lihaskipu ja repeämät

  • Lihaskireys

  • Jalkojen arkuus

  • Akupunktion tai kehonkäsittelyn jatkohoitona

  • Pidentämään lihaskalvojen käsittelyn vaikutuksia

  • Kuntoutuksessa, virheasentojen korjaamiseen ja oikeiden liikeratojen vahvistamiseen

 

KOULUTUS HEVOSHIEROJILLE JA MUILLE
HEVOSEN HYVINVOINNISTA HUOLEHTIVILLE

 

Tule FMT Equine I -kurssille oppimaan hevosen kinesioteippauksen perusteet. Kurssilla opitaan teipin käsittelyä ja testataan kinesioteipin käyttöä ensin tyypillisimmissä ratsastajan kehon ongelmissa, kuten asentokontrolli ja kiputeippaus.


Hevososiossa keskitytään oppimaan paras tapa hevosten teippaamiseen ja tarkoituksena on, että kurssin käytyäsi voit tehdä perusteippauksia itsenäisesti. Kurssin osallistujilta edellytetään hevosen anatomian hyvää tuntemusta, mutta aiempi teippauskokemus ei ole välttämätöntä.

FMT Equine II -kurssi on tarkoitettu jatkokurssiksi peruskurssin käyneille. Kurssilla analysoidaan hevosen liikettä ja tehdään sen perusteella erilaisia teippauksia. Kurssilla tutustutaan myös RockBlades pehmytkudoskäsittelyyn ja työkalujen käyttöön hevosilla.

Kurssin minimiosllistujamäärä on 6,

maksimi 12.

Seuraava kurssi keväällä 2024.

Tervetuloa mukaan!

 


  

bottom of page