top of page

la 15. huhtik.

|

Ylöjärvi

FMT RockPods Ylöjärvi 15.4.

RockPods - Kuivakuppauskurssi

Registration is closed
See other events
FMT RockPods Ylöjärvi 15.4.
FMT RockPods Ylöjärvi 15.4.

Paikka & aika

15. huhtik. 2023 klo 9.00 – 16.30 UTC+3

Ylöjärvi, Kolmenkulmantie 10, 33470 Ylöjärvi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Suositulla kurssillamme käydään läpi kuivakuppauksen teoriaa, perusteita ja käytännön harjoituksia liittyen kuntouttamiseen, turvotuksen ja kivun hoitoon. Kurssilla opit myös yhdistämään kuivakuppauksen ja kinesioteippauksen ja tiedät, milloin ja missä tilanteissa näitä kannattaa käyttää.

Tutustut kurssilla erilaisiin kuivakuppaustyökaluihin: RockPods, RockPods Glide ja RockPods  Wave. Työkalujen avulla pystymme parantamaan liikkuvuutta, motorista kontrollia, stabiliteettia sekä tuomaan apua kivunhallintaan. Kurssilla käydään läpi runsaasti käytännön harjoitteita, sekä anatomiaa, fysiologiaa ja neurologiaa työkalujen ja kinesioteippauksen efektien takana.

 Kenelle? 

Fysioterapeuteille, kiropraktikoille, osteopaateille, hierojille, terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille. Kurssilla tehdään runsaasti käytännön harjoituksia, joten kannattaa ottaa mukavat vaihtovaatteet mukaan (esim. shortsit ja t-paita).Mitä koulutukseen sisältyy?

Osallistujamäärä  

Kurssin osallistujamäärä 6–12 hlö.

Päivän aikana tarjolla kahvia, teetä ja pientä välipalaa. Molempien päivien lounaat ovat omakustanteisia.

Jos samasta yrityksestä ilmoittautuu kaksi tai useampi henkilö samalle kurssille, annamme ryhmäalennuksen. Ilmoittautuminen tällöin sähköpostitse rocktape@ltec.fi.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page