KINESIOTEIPPAUS HEVOSILLE & KOIRILLE


Paras kinesioteippi. Hevosille ja ratsastajille.

RockTape Equine on kinesioteippi, jolla on ainutlaatuinen tarttuvuus ja se sopii täydellisesti kaikkiin hevosurheilulajeihin.

 

Rocktape Equine kinesioteippiä voi käyttää molemmille, sekä ratsastajalle että hevoselle. Teippiä voidaan käyttää yksistään tai täydennyshoitona hevosen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kinesioteippi vähentää ja kontrolloi kipua, vähentää turvotusta ja kasvattaa nivelen liikkuvuutta sekä lihasten toimintaa ja myös ylläpitää hevosen toiminnallisuutta ja mukavuutta kuntoutusprosessissa. 

 

Rocktape Equine teippiä voidaan myös käyttää ratsastajille toiminnallisuuden ylläpitämiseen ja mukavuuteen valmentautumisessa ja tukemaan kuntoutumista.

KINESIOTEIPPAUS hevosille & KOIRILLE

 

  • Lihaskipu ja repeämät

  • Lihaskireys

  • Jalkojen arkuus

  • Akupunktion tai kehonkäsittelyn jatkohoitona

  • Pidentämään lihaskalvojen käsittelyn vaikutuksia

  • Kuntoutuksessa, virheasentojen korjaamiseen ja oikeiden liikeratojen vahvistamiseen

 

HEVOSHIEROJILLE JA MUILLE
HEVOSEN HYVINVOINNISTA HUOLEHTIVILLE

 

Tule FMT Equine I -kurssille oppimaan hevosen kinesioteippauksen perusteet. Kurssilla opitaan teipin käsittelyä ja testataan kinesioteipin käyttöä ensin tyypillisimmissä ratsastajan kehon ongelmissa, kuten asentokontrolli ja kiputeippaus.


Hevososiossa keskitytään oppimaan paras tapa hevosten teippaamiseen ja tarkoituksena on, että kurssin käytyäsi voit tehdä perusteippauksia itsenäisesti. Kurssin osallistujilta edellytetään hevosen anatomian hyvää tuntemusta, mutta aiempi teippauskokemus ei ole välttämätöntä.

FMT Equine II -kurssi on tarkoitettu jatkokurssiksi peruskurssin käyneille. Kurssilla analysoidaan hevosen liikettä ja tehdään sen perusteella erilaisia teippauksia. Kurssilla tutustutaan myös RockBlades pehmytkudoskäsittelyyn ja työkalujen käyttöön hevosilla.

Kurssit pyritään järjestämään peräkkäisinä päivinä, jolloin on mahdollista käydä molemmat kurssit samalla kertaa. 

Kurssihinta on edullisempi varatessasi molemmat kurssit samalla. 

TULEVAT KURSSIT:

FMT Equine I 16.05.2020.
hevosteippauksen peruskurssi

FMT Equine II 17.05.2020.
hevosteippauksen jatkokurssi

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

Autamme kaiken tasoisia urheilijoita parantamaan heidän suoritustaan parhaimmalla kinesioteipillä mitä on Rocktapella! Meiltä saat laadukkaat kinesioteipit, koulutukset, sekä liikuntaa tukevat tuotteet.

L-Tec Sport Oy
Raudoittajantie 6

06450 Porvoo
Finland

www.ltec.fi

IMG_6739